Mothercircle

Welkom lieve vrouw,

Een 8 weekse reis waarin we samen moedercultuur gaan bouwen en een dieper begrip krijgen rondom ons moederschap.

 

12 oktober 2023

Het ontdekken van jou plek in je reis in het moederschap, waar bevind je je? En hoe krijg je de tools om jezelf de validatie te geven in deze rite de passage.

19 oktober 2023

Leer je cyclus kennen en die in te zetten als moeder. Leer hoe jouw natuur en de natuur om je heen synchroon zijn. 

26 oktober 2023

Alles wat jou baby nodig heeft, heb jij ook nodig. Ontdek welke fysieke behoeftes jij nu nodig bent. Ontdek je nieuwe lijf en hoe van haar te houden.

2 november 2023

Het spel tussen prooi en prooidier is verweven in ons moederen. Leer hoe je zenuwstelsel werkt en hoe dit je dagelijks leven en je moederschap beïnvloed.

9 november 2023

Moeders ervaren vaak een brug tussen hun rol als verzorger en hun seksualiteit. Ontdek hoe jij deze kloof kunt dichten en jij je meer comfortabel kan voelen in je seksuele identiteit.

16 november 2023

Het baren is een enorm transformatief proces, die diepe impact op ons achterlaat. We duiken in methodes om in te tappen in dat gevoel en daar expressie aan te geven. Ontdek de enorme wijsheid van jouw proces.

23 november 2023

Wanneer je moeder wordt verandert ook jouw rol in de wereld van je werk. Ontdek de connectie tussen jou eigenwaarde en de waarde die jij in de wereld brengt.

30 november 2023

Onze ervaringen die we beleven worden beïnvloed door de moederlijn waar we vandaan komen. We gaan ontdekken welke waardes voor ons belangrijk zijn en deze doorgeven aan volgende generaties.

Winkelwagen
Scroll naar boven